Het door PG Security Systems vertegenwoordigde Jablotron komt met een professioneel systeem voor kleinere inbraakinstallaties. De centrale JA-100K is hybride, dus geschikt voor bedrade en draadloze componenten.

De centrale JA-100K biedt maximaal 32 draadloze of busapparaten, 32 gebruikerscodes, vier secties en vier programmeerbare PG-uitgangen. Verder zijn er tien onafhankelijke schema’s, kunnen SMS-berichten en spraakrapporten naar maximaal acht gebruikers worden gestuurd, zijn vijf ARC’s (particuliere alarmcentrales) in te stellen en zijn er vijf selecteerbare protocollen voor een ARC.
Verder is de centrale voorzien van een geïntegreerde LAN-communicator, die datacommunicatie mogelijk maakt met een ARC en de JABLOTRON CLOUD, waarmee het gebruik van de MyJABLOTRON applicatie volledig gebruikt kan worden. De centrale bevat verder een busterminalbord voor busverbinding en een connector voor een ingebouwde radiomodule (JA-111R).
De centrale mag alleen worden geïnstalleerd door een ervaren installateur met een geldig certificaat afgegeven door Jablotron.