Nieuwsberichten

16 07, 2018

Oplevering camerasysteem logistieke klant

Bij een grote logistieke klant van ons zijn we vandaag bezig met het opleveren van een camerasysteem. De basis van het camerasysteem is in dit geval het VDG-Sense systeem. Hiervoor is specifiek gekozen omdat het naadloos koppelt met het security-management systeem iProtect. De klant heeft nu in 1 ssysteem […]

26 04, 2018

Koningsdag gesloten

Ivm koningsdag zijn we vrijdag 27-04-2018 gesloten. Voor urgente storingen kunt u onze storingsdienst bereiken op onze vaste nummer: 0546-819772.

Wij wensen u een fijne koningsdag 2018!

22 03, 2018

Oplevering toegangscontrolesysteem op poorten

Vandaag hebben we bij een klant van ons een uitbreiding van het toegangscontrolesysteem op de poorten opgeleverd. De poorten, op meerdere locatie’s in Twente en Drente, zijn qua toegangsverlening aangesloten op het bestaande iProtect-systeem van deze klant. Een mooie, zogenaamde multi-site, oplossing waardoor de klant vanaf het hoofkantoor de […]

16 03, 2018

Nu leverbaar: de nieuwe Hikvision Darkfighter PTZ camera met Rapid Focus

Nu leverbaar bij Schaafstra Techniek, de nieuwe Hikvision Darkfighter PTZ camera met Rapid Focus. De Hikvison Darkfighter PTZ camera heeft zich in de afgelopen jaren al bewezen qua beeld, nachtzicht, zoombereik en allerlei smart functies. De nieuwe Darkfighter PTZ is nu voorzien van Rapid Focus.

De intelligente Rapid Focus functie […]

18 01, 2018
  • Permalink Gallery

    Grote netbeheerder kiest voor een aspiratiesysteem van Schaafstra Techniek

Grote netbeheerder kiest voor een aspiratiesysteem van Schaafstra Techniek

Een grote netbeheerder heeft gekozen voor een brandmeldinstallatie gebaseerd op luchtafzuiging, een zogenaamd aspiratiesysteem. De bekende rookmelders kennen een aantal beperkingen, zoals o.a. stoffige of moeilijk bereikbare omgevingen, waardoor deze lang niet overal toepasbaar zijn. Aspiratiesystemen kennen die beperkingen niet waardoor deze in een veel ruimer toepassingsgebied inzetbaar zijn.

Aspiratiesystemen […]

9 01, 2018
  • Permalink Gallery

    Schaafstra Techniek BV. wordt Platinum Certified Partner van Keyprocessor

Schaafstra Techniek BV. wordt Platinum Certified Partner van Keyprocessor

Schaafstra Techniek en Keyprocessor hebben inmiddels al vele mooie projecten samen afgerond. Een Platinum Certified Partnerschap is dan ook niet meer dan verdiend! De aankomende jaren zal er samen weer hard worden gewerkt aan nieuwe spraakmakende en mooie projecten!

Keyprocessor weet hoe cruciaal haar partners zijn voor het behouden en […]

6 12, 2017

Vervanging camera’s industrieterrein te Haaksbergen

Deze week zijn we gestart met het vervangen en uitbreiden van het camerasysteem op het industrieterrein ’t Varck & Brammelo te Haaksbergen. De bestaande camera’s waren aan vervanging toe na jaren van trouwe dienst. Ook de centrale apparatuur is naar het laatste niveau gebracht, waardoor er ook meer mogelijkheden […]

15 11, 2017

Probeer nu iVisit Free of Go

Ontvangt u dagelijks veel bezoekers, contractors of leveranciers waarvan de aanwezigheid geregistreerd en geverifieerd moet worden? Lees dan in deze nieuwsbrief hoe iVisit uw bezoekersregistratie stukken eenvoudiger kan maken.

Het beheren van toegang voor bezoekers, contractors of chauffeurs en het uitgeven van de juiste toegangsrechten is niet langer een tijdrovende […]

15 11, 2017

Cameratoezicht op de werkplek

Cameratoezicht op het werk kan helpen tegen bijvoorbeeld diefstal of beschadiging van eigendommen. Maar de inbreuk op de privacy van de werknemers en bezoekers is groot. Daarom mogen werkgevers alleen camera’s ophangen als zij aan een aantal voorwaarden voldoen.

Ook moeten werkgevers ervoor zorgen dat de inbreuk op de privacy zo klein […]

15 11, 2017

Nieuwe 4K bulletcamera met VCA van Hikvision

De DS-2CD4A85-IZH 4K bulletcamera van Hikvision heeft 4K resolutie en geavanceerde Video Content Analyse.

De camera levert beeldkwaliteit van 4096×2160 pixels met 30fps en ondersteunt high profile H.264 compressie. De VCA omvat het instellen van virtuele grenzen en zones en detectie van bijvoorbeeld achtergelaten bagage.

De EXIR levert infraroodlicht tot afstanden van 45 meter. […]